Grattis syster

Ett STOOOORT grattis till min fina bästa syster som fyller 14 idag. Hipp hipp hurra hurra hurra hurraaa.
jag älskar dig massor !


I like


Njuter i vårsolen

Njuter i vårsolen med årets första jordgubbar ! love


Haha


grymt

haft en jätte mysig dag. först var vi i stan ett par timmar med madde o sen drog jag vicke o lisa och åt på jensens. Mums!! sen drog vi vidare ut o träffa massa folk. svin kallt dock. Dagen har iaf vart lyckad. yay


Love


Lab

Haft nationella no labb. var kul men tyvärr hände de inget med de vi blandade ihop. aja vi var fina o fick ha glasögon och labbrock. naajs.
Innan det chillade jag o viktoria ute i solen. ÄLSKAR att våren är här hehe


Lovelovelove

Var nyss ute på en väldigt rask promenad på 30 min o sen gjorde jag goaste salladen ever med majs,oliver,fetaost,gurka,lök,tomat. kan ha glömt nått men gud så gott!!!
Ska träna magen lite sen också. Känns braa :D
vi hörs. puss


Dagens


Inspiration

Sjukt snygg ! Speciellt jackan och leggingsen heheh


Hääärligt.

Fick ett baksug och det blev chokladmuffins. och guuuud dom blev himmelskt goda! borde egentligen hålla mig ifrån sånt på vardagar men man förtjänar väl sånt ibland + det var glutenfritt (lika gott ändå) och man går ofta upp mycket utav gluten, alltså mjöl och sånt så det är ju ingen fara för min del haha ;)
Använde mig av ett vanligt sockerkaks recept fast jag la till lite vanilj och en matsked kakao. Yummiii

Lyx vs Budget


Yummii

Åh denna body lotionen är verkligen älskad. Luktar så otroligt gott ! (strakt dock, så man behöver inte överdosera)
Det är ett starkt tips ifrån mig. Finns att köpa på Body shop. Minns tyvärr inte priset. Det är iaf ganska mycket i och tar inte slut snabbt vilket är bra. Och man blir jätte len. BIG LOVE

Idag är det ingen vanlig dag.

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min o älsklingens 15 månaders dag. Hurra hurra hurra. Tänk att det gått 15 månader sen vi blev tillsammans. Jätte länge ju. Minns dagen vi blev tillsammans, var as glad. Men det är nästan så att jag inte minns tiden innan honom. haha.. fast det vill jag ju inte heller. Har det perfekt med honom 


DAGENS TIPS.

Dagens tips går till denna sida nedanför. Denna sida säljer roliga och coola saker som färgade linser, glowsticks, roliga ''fest'' spel, masker och andra roliga grejer. Klicka på bannerns nedanför :D

Dag 14. Min barndom

Haha vet inte hur jag ska börja.
Aja jag bodde i stan tills jag var 1 år, då flyttade vi ut till torslanda. Flera andra familjer flyttade hit och bland dom var det två tjejer i min ålder. Sanna och Fanny heter dom. Våra hus ligger bredvid varandra. Vi blev kompisar och lekte hela tiden. Vi var nog skitjobbiga haha. Gick ex hand i hand upp för våran backe och sjöng: Vi ska få glaaaass, vi ska få tuggumi. Och sen så fick vi inte ens det :( :(
När jag var omkring 6 år skildes mina föräldrar och det var otroligt jobbigt för mig. Men tur nog hade jag min kompis Fanny (Min ena grann/barndomskompis) som var hur go som helst. Vi tre grannar ( Sanna, fanny & jag ) hade hamnat i samma klass. Vi gick i samma klass upp till 6an då vi bytte till en högstadie skola och Sanna hamnade i en annan klass men jag och fanny går fortf kvar i samma klass och är fortf kompisar. Fast vi umgås inte precis värst mycket. Dock bakade vi hos mig och såg på vänner i veckan haha..
Iallafall, Efter mamma o pappa skilde sig lånade vi en lägenhet av en bortrest vän och mamma o pappa turades om att bo där och i vårat hus. Både jag o min syster var då i lägenheten och huset. Jag minns hur jag hatade lägenheten. Trång och tråkigt och en äääcklig skinnsoffa....
När jag var 7 flyttade vi med mamma till ett radhus och jag tyckte om huset och trädgården men områden var inte de säkraste om man säger så.. kan ju berätta att vi bodde i biskopsgården haha.. Sen när jag var 12 flyttade vi igen, mamma hade träffat en ny kille och vi flyttade till kullavik där vi fortf bor kvar. Bor varannan vecka hos mamma o pappa.
Well det var la min barndom det. Såklart har det hänt maassa mer men jag vill inte gå in på känsliga grejer nu..

Träningsmotivation

Många utav er vill ju ha en drömkropp, det vill jag med. Och det krävs väl ofta lite träning för att komma dit. Och jag kör lite hemma träning för magen då jag anser att det är det jag vill lägga fokus på och fixa till på min kropp. Klart jag tappar motivationen (väldigt ofta) och skippar att träna ibland, men det som får upp motivationen igen är att se på bilder. Bilder på en drömkropp och inse för sig själv att man inte är där än MEN att man kan nå dit.
Så här är lite bilder som kanske peppar er :
Minns ni btw magtränings appen jag tipsade om ? här har ni den igen:
image description

Dag 13. Den här veckan.

Den här veckan har gått jätte snabbt tycker jag. Tyvärr har jag inget minne av den. Jodå. Jag har varit i skolan, ganska chill vecka. Åt en jätte go lunch med tjejerna i torsdags och efter det räffade älsklingen i stan.
Och i fredags köpte jag min nya dator. Big love. Sen i lördags då så åkte jag till min äälskling och har haft en mysig helg där. Vi fixade med hans nya rum lite som är ute i en ''stuga'' nu. Skit mysigt. Och vid 10 på kvällen i lördags var vi sugna på godis men hamnade på drive in på donken o efter det blev det godis.
Haha. Min vecka har iaf varit bra. Hoppas eran vecka också varit bra :D

Dag 12. I min handväska.

Detta är de saker som jag alltid har med mig. eller nää inte nessicären kanske men de andra. Alltid någon sorts värktablett med mig, o alltid astma grejer o nässpray för säääkerhets skull. Och deo.
Sen finns de ju saker som jag ofta har med mig som tuggumi, täckstift m.m. Men detta är som sagt de viktigaste. Förlåt för att det inte var något ''roligt'' :(
KASS BIIIILD !

Mums

Sitter i sängen, är nyduschad och fräsch. Använde mig bla av Pure active. Vet inte riktigt om den funkar på mig men man känner sig iaf fräshare. :)
Dricker föresten en skitgo och jätte nyttig smoothie med bla annanas o passionsfrukt i. svin gott.
Hoppas ni får en fortsatt grym kväll. Puss

Inspiration


Väntar

Väntar på tåget som går om 25 minuter. ska till älsklingen. Låter ju som han bor as långt bort med tanke på att jag tar tåget men de tar en kvart att åka tåget.

Glömde föresten både nässprayen och astma medicinen hemma... klant. Bytte nämligen väska i sista sekund och glömde dom i ytterfacket. faaan !? hoppas jag överlever iaf. Vi hörs senare, puss


Before I die

En cool grej jag gjort:

bevis ;) :

Lite läskigt var det men det var ändå riktigt jävla coolt !

Dag 11. Mina syskon.

Jag har ingifta syskon och en riktig.

Min riktiga syster heter Alice och fyller 14 snart. Hon är tyvärr längre än mig.. Ibland är hon skit jooobbig men så är det väl med alla syskon och ibland är hon världens bästa och bakar när man är ledsen tillexempel. how cute.
Själv tycker inte jag att vi är lika alls på utseendet men alla andra tycker det. Hon har tjockare och lockigare hår än mig och mindre ögon osv. fast det är väl bara jag som ser sånt.. Älskar henne massor iaf och jag vet att hon kommer läsa detta på puss puss världens bästa syster.
Bild på Alice och mig och en bild på bara Alice brallis.

Sen har jag tre ingifta syskon. Två på pappas sida som heter Emma och Sandra och är 13 och 15 år.
Och en på mammas sida, Albin som är ett halv år yngre än mig. Tycker om dom med 

My new darling.

love love love min nya dator !!! ♥  Man fick även med photoshop på den haha. Eller så är det någon gammal version eller nån halv bra version eller så är det den riktiga, eller nått. Jag vet inte men jag gillar iaf det och håller på att trixa och lära mig det. skitkul haha..
Skärmen är fin och klar och stor och tangenterna är så sköna. Nog om datorn ( iaf för en stund )
Ska se vidare på Bond och äta nått gott. Är så sugen på frukt just nu -nyttiga jag ;) så jag hoppas vi har nått gott.
Ha det bäst. puss



Hello

Hello babes. Äntligen fredag. Blir en chill dag hemma idah. Har nyss köpt en dator !!! så det blir väl att trixa med den hela kvällen. Visar den senare. Ha en fin fredag ! puss


citat

Remember yesterday,
dream about tomorrow
but live today.


Home

Påväg hem från stan där jag först var med vännerna o sen träffa älsklingen. dock alldeles för kort, åååh saknar ju honom!
Idag blev det iaf en goooo lunch med lisa och viktoria. En sallad haha.. loveeee it. Nä men vi hörs senare. puss


Vår

Jag älskar våren o solen. Börjar bli varmare. Så sköönt ! Efter lunch bestämde vi oss för att lägga oss ute tills lektionen börja. Riktigt skönt.
Nu är jag hemma och ska ta det lugnt en stund innan det blir att kolla hus. Vi hörs. Puss


Godmorgon

Sov jätte dåligt inatt och var inte glad när jag gick upp, men så såg jag att solen sken och då blev jag lite gladare hihi. Har börjat med nationella nu men teoriprovet börjar strax. Lycka till alla nior där ute. Har chill kläder idag till dagens ära. Haha..
Vi hörs senare. Puss puss


Dag 10. Det här hade jag på mig idag

Detta hade jag på mig idag,
Det gryymt snygga linnet från bikbok
och svarta jeans från cubus.


dislike/like


- Att vara sjuk.
- Sega datorer. dööööö på er sega datorer !!!?
- Att det är måndag idag...... hate mondays. Visst är jag inte ensam om att hata måndagar?
- Dyrt godis. Känslan när man ställer godiset på vågen och det kostar jätte mycket fast man tog jätte lite :(
- Falska människor!

- Toast. muuuums ! pojkvännen har ett toastjärn och det är uppskattat. Har ett voffeljärn här hemma som jag ska testa ;)
- Antibiotika. känslan när man tror att man inte kan bli frisk och sedan får antibiotika och mår mycket bättre nån dag senare. loooooove
- Att våren är påväg.
- Att känna sig omtyckt!


Dag 9. Min tro

Jag tror inte på någon gud eller högre makter. Men jag gick ändå i konfirmation. Mest för att det känns ''självklart'' att göra och man får många nya vänner. Jag hade otroligt kul på konfirmationen och tycker fler borde testa! åh tänk alla er som ska få börja i konfirmation till hösten. Do it ! Jag och mina vänner valde inrikting film där vi såg helt ''vanliga'' filmer som hade ett speciell budskap, och gången därefter diskuterade vi filmen. Ibland vore det nog skönt att tro på en gud. Att ''skylla'' allt på gud. Fast sen förstår jag inte dom som tror på gud. Tror inte dom på vetenskapen då eller?!
Jag är iaf kristen men inte troende. Det är skillnad. Och jag är döpt och konfimerad.

Men jag tror på något efter döden. Inte ett himmelrike men jag tror på energi. Vi är energier. Energi finns överallt. Ni vet det ljudet när mobilen är nära något som innehåller el och det uppstår ett konstigt ljud? Jag hade det ljudet INNUTI mig. Jag lät sådär konstigt. Och det var nog då jag började tänka på 'energi' grejen. Jag tror inte på ett liv som bara har ett slut. Jag tror att våran energi kommer finnas kvar. Någon del av oss finns kvar, någonstans. Och jag vill tro och försöker intala mig det dumbledore sa i sista harry potter filmen (vilken hp tönt jag är). Dumbledore sa att man borde inte tycka synd om de döda, utan det är synd om det levande. Han mena att det är bättre efter döden. Man känner väl ingen smärta. Så jag tror på energier. Och missförstå mig inte nu. Jag tror inte vi återföds eller blir spöken. Aaalright. Nu vet ni min tro.




Dag 8. Ett ögonblick.

Ett ögonblick. Hmm jag väljer det när morfar dog.
Morfar hade fått hjärtinfarkt och låg på sjukhus i koma med resperator och massa slangar och sånt. Det visste jag och försökte leva på. Men några dagar senare är jag i skolan. Ska gå ner för att ha musik där vi hade ett samband med gympan och hade dansprojekt. Plötsligt ser jag pappa i korridoren framför mig. Jag tänkte att han var där för att vara på nått utvecklingssamtal eller liknande för min syster. Men så ser jag att min syster står och gråter. Inget man gör inför möten precis.. Så jag blir rädd men börjar gå mot pappa. Och han säger det, att morfar dött. Jag visste det nog inom mig men det ögonblicket han sa det blev som en chock. En blixt som slog igenom kroppen. Massa känslor på en sekund. Usch usch usch. Det var ett hemsk ögonblick. Jag saknar min morfar jätte mycket ! :(



Dagens inspiration

Älskar denna outfit. Enkelt linne, flätat snyggt brunt skärp och en otroligt fin somrig "kjol". En grym sommar outfit. Och nu får gärna sommaren komma !


Today

Godeftermiddag. Fortf inte på topp men det går framåt. Såhär ser min dag ut i matväg. Åt en pannkaka. pluttigt men aptiten kommer inte av sig själv. det var gott iaf. och nyss fick jag en smoothie. måste ta reda på receptet och ge er :D hörs. puss


Inspiration

kolla så fiint ! lite brunbränd hy, mörk ögonskugga, och dom glasögonen, åh så fint ! dock skulle jag ALDRIG kunna ha på mig runda glasögon..
men iaf, härlig inspiration !


Fit me

Ni har väl hört talas om fit me foundation ? Finns i varje tidning och blogg och ööverallt. Läste runt lite om den o den har fått ungefär 4/5 eller 4,6/5 osv, den ska tydligen inte heller vara för tjock och ge en intrycket av att man är helt spacklad. Utan den skjunker in bra och är lätt & fin.

Jag slutade använda foundation för typ.. snart ett år sen. Har klart använt de nån enstaka gång men fit me foundation lockar veeeerkligen. Ska gå och checka in den. Finns bla på åhlens och kicks.
puss


Nalle puh


godmorgon

vid 8 tryckte mamma i mig en värktablett som fortf hjälper så jag somnade om o vakna nu o känner mig lite mindre död. skönt. ska käka min antibiotika nu och ikväll ska jag nog känna av dom och må bättre. jiiippi :D
Ska försöka ge er lite inlägg idag. ni är bäst. puss

ang bilden: HAHAHA konfa lägret hösten 2010. Jag tog elins godis påse när inte hon var där o emma hörde "godis påse prassler" och ville också ha. o viktoria fick allt de på bild.


Usch

Fortf sjuk. dags att ge sig av till läkaren.. mamma ringde för att min astma medicin var slut o tanten där tyckte jag skulle komma in på deras akut tid som är om en liten stund. frågan är hur faaan jag ska orka. mamma är ju med men jag orkar inte ens resa mig från sängen.

åh värst vad tråkig bloggen e med alla sjukinlägg också. nu e iaf båda mina kattee här hos mig o myser o passar
mig hihi


Sorry

Godeftermiddag, idag mår jag betydligt bättre men fortf ganska dåligt. Ingen feber iaf :D Jag hoppas iaf ni förstår att inläggen inte blir många eller långa. Snart är jag nog frisk ska ni se! pusspuss


wohoo

Såg detta på facebook. Hoppas det är sant. Minns ni dem ? :D


SJUK !

Är as sjuk. Mår otroligt fruktansvärt jätte dåligt. har knappt sovit inatt heller. sjukt jobbigt. Har så ont i hela kroppen att jag knappt kan skriva så förvänta er inte en massa inlägg.. puss på er


Dag 7. Min bästa vän

Dag 7. Min bästa vän.
Ni "känner" ju oliver som min pojkvän men om ni bortser det en stund och bara tänker hans del som min vän. För vi var faktiskt vänner innan vi blev tillsammmans.
Oliver är min bästa vän. Han kommer alltid med råd när något hänt. Vi sammarbetar bra ihop när vi ex spelar typ cod. Han får mig alltid att skratta när jag är arg eller ledsen o vi kan prata om allt. Ofta händer de att vi nynnar på samma låt, säger de den andra tänker och avslutar varandras meningar. Vi peppar varandra och känner varandra bra. Vi bråkar ibland men kan aldrig klara sig utan varandra.
Vet vad den andra blir glad o inte glad över.
Klart är inte vi har alla intressen delade men han e en precis som en beeztis ska vara. Love you bestisen
Andra nära vänner är ju lisa o viky o emisen

-dom två sista bilderna e gamla. o den sista visar hur knäpp han är haha

 


me today

skinnjacka och solbrillor på. skönt. våren är varmt välkommen !


RSS 2.0