GOTT NYTT ÅR !


instagram

fin bild va ?! fixade den i instagram. en grym app där man kan redigera ljus/färgen på ens bilder. så kan alla se dina bilder som du lägger upp o du kan se alla andra. kika in o följ mig. heter ehjansson ! :)


hahahah

har la en torr humor ibland men asså kolla. hahah


Insperation


visst ni att ..

Visste ni att..
.. jag aldrig ätit ben and jerrys

..  jag är livrädd för bla trånga utrymmen och spindlar

.. hade jag bara fått äta en måltid i resten av mitt liv hade jag valt TACOS !!


älskling 17 år !

Idag fyller min älskling 17 år. grattiiis älskliiiing !! så det blir o fira honom idag. hoppas han blir glad över paketen heheh.


En del bilder är ju äldre än andra som ni kanske ser haha. min fiina älskling !!

Antingen eller.

Detta är en ny kategori där jag ställer frågor till er !
Första frågan, vad väljer ni ? anorexia eller extrem fettma?

Själv vet jag inte vad jag skulle välja eftersom båda är väldigt jobbigt !

blä

mår svin dåligt just nu. har knappt sovit inatt o har så ont i magen. vill bara slippa de o sova nu. kanske fått i mig gluten eller nått. så jag hoppas ni förstår att jag inte kommer blogga så mycket idag/inget alls. puss


godmiddag

hello där. sitter o väntar på de förbaskade tåget. ska in till stan o fotas o sånt haha.. har inget smink än men platt hår !! de va länge sen haha ! ikv ska jag va med älsklingen igen o hans kompis o hans tjej är de tänkt. hörs senare. ta hand om er. puss


hahah


en sak jag vill göra innan jag dör


konstiga laga

Alabama Det är förbjudet att spela domino på söndagar. Det är förbjudet att bära en falsk mustach som kan orsaka skratt i kyrkan. Att hälla salt på järnvägsspåren kan bestraffas med döden. Det är tillåtet att köra mot enkelriktat, om du har en tänd lykta på din bil. Det är förbjudet att vid något tillfälle ha glass i bakfickan. Kvinnor får ej inneha sexleksaker. Det är förbjudet att köra barfota.
Jasper Det är förbjudet för en man att slå sin hustru med en piska, vars diameter är större än mannens tumme. Lee County Det är förbjudet att sälja jordnötter efter solnedgången på onsdagar.
Montgomery Det är förbjudet att skrämma hästar genom att utomhus, upprepade gånger, fälla upp sitt paraply. Kalifornien Djur får inte para sig offentligt närmare än 1500 fot från en skola, restrang eller kyrka. Att ta av sej kläderna i ett badhus är mot lagen Det är förbjudet att sätta ut en råttfälla om man inte har jaktlicens. Baldwin Park Ingen får cykla i en pool. Blythe Det är inte tillåtet att ha på sej cowboy boots, såvida man inte redan äger minst två kor. Carmel Glass får inte ätas medan man står på en trotoar. Chico Detonera kärnvapen inom stadsgränsen resulterar i böter på $ 500

godmorgon

somnade halv 5 o sov as dåligt så jag sov till kvart i 2. Kusinerna kom förbi igen o så satt vi o såg på den sista delen av harry potter. JAG ÄLSKAR DOM FILMERNA !! önska att jag gick på hogwarts !!


Just nu:

öppnar paket o har de mys med hela släkten. puss


GOD JUL

GOD JUL kära läsare. Tjuvstartade julen igår och firade hos mamma, var mysigt och trevligt.Snart kommer farmor o farfar o hämtar oss så ska vill till pappa där hela stora släkten är. Har skilda föräldrar. Ska bli jätte mysigt o träffa alla. Det finns ju hur mycket posetiva saker som helst med julen. (finns väl en del negativa med, som att de känns tomt utan morfar.. och att plånboken svider osv)

Här är en liten lista på saker jag älskar med julen:
* All god mat
* Släkten samlas
* Kalle anka ♥♥ det är nästan då man verkligen känner att det är jul
* Att göra andra glada med de man ger dom
* Tycker även det är så kul att få egna paket. Spänningen när man ser paketen under granen och ser ens namn på.
* Alla fina ljus.
* Allt mys.
* Att gå i stan och se all julpynt.
OSV



Uppdatera för ny design! ♥

Hejsan Emmas läsare! Jag heter Disa och har hjälpt Emma med hennes bloggdesign helt efter hennes egna små tankar, hoppas ni gillar den! Det gör jag, det blev riktigt bra och den blev riktigt mysig! Om ni inte ser den så uppdatera sidan. Om ni vill kika in på min blogg, gör gärna det HÄR! Ha en fin kväll! 

uppdate: Tack Disa. Du är grym. Tycker alla ska besöka hennes blogg. Hon är en riktigt härlig o söt tjej ♥

Mitt hår.

Här får ni se hur mitt hår sett ut sen förra våren. Dom två första bilderna är mitt riktiga, fast som ni ser har de solblekts lite, och sen började jag bleka det, och sen färga o färga igen och sen tonade jag det rött. Tonade det när jag kände att håret var tillräckligt starkt. Nu räcker det. vill ha min vanliga hårfärg NU !


MEMBERS.COM

ååååh kollaaa. beställde ju hem dessa uuunderbara skor från members.com
och idag kom dom. är så nöjd !! o jag betalade noll kronor. fattar ni eller???
vill ni också bli invitade till members o få ta del av alla rabatter? ni får 50 kronor direkt att handla för också. så maila mig om ni e sugna på [email protected]

pinsam mail...


nitar

aaahh. kollaaa vad fint !!!

gilla/ogilla

Tänkte köra en sån like/dislike grej ibland. Börjar med dislike så får vi de tråkiga o negativa gjort.


* Folk som tror att dom är bättre än andra. Hatar folk som går runt och hatar oskyldiga människor för dom kanske har fel hårfärg, kläder, hudfärg osv. Vem fan bestämmer att nått är rätt och fel egentligen ?!

* Uppmärksamhets banta. Ja de finns folk som vill banta som kanske behöver det, men när de kommer till folk som är smala och vet om det och inte alls behöver banta går runt o säger ''Jag är så tjock, jag behöver banta'' så blir man så sur.



* När personer går fram till någon dem inte känner och ger en snäll komentar. Stor hiss på den. Man blir hur glad som helst !!

*
Nit saker. Skor,jackor,shorts,väskor, t.om iphoneskal osv med nitar på. Såååå snyggt !! - (gör ett inlägg senare o visar lite snygga nitsaker)

*
Min pojkvän. Gud vad skulle jag göra utan honom ? Han är min bästa vän också. Alla borde ha någon som han. Han har fått mig starkare o modigare o gladare o tryggare osv. ååh min lilla älskliing !! ♥ ♥

Hudvård

Tänkte tipsa er om ännu en grym sak. Nämligen hudvårdsprodukter.
Den första: ACO SPOTLESS Blemish Treating Moisturiser. Den återfuktar och motverkar fet och oren hy. Alltså hjälper mot finnar och pormaskar. 
Den andra: Visibly clear. Blackhead eliminating. Som ni hör så ska de också ''ta bort'' pormaskar. Det är en ansiktsskrub som man använder dagligen. 

Dessa två ansiktsprodukter är huuur bra som helst ! Finns på apoteket om jag inte minns fel.
 


tips !!

Satt här i sängen med datorn o kände att mina händer nästan fnasade sönder. Dom är så torra så jag sträckte mig efter min handkräm och tänkte att jag måste verkligen tipsa er läsare. Denna handkräm är den bästa jag någonsin testat. Brukar dock inte ha torra händer men de händer ibland och då är det bra att ha en kräm i närheten. Så köp denna. Värt vart ända öre, tro mig. Lät verkligen som om jag gjorde reklam nu. But no. Ville bara tipsa er så ni inte går miste om något grymt.


Långt rött hår.

Kollade på en utav mina favorit bloggar. Den heter http://hannalovisasol.se/. Och jag såg ett inlägg där hon visade sitt långa hår (som hon klippt av dock). Och jag dog. Hennes hår är perfekt. Lockigt, långt och orange/rött. heeelt såld på det. Har orange/rött hår irl och är så arg på mig själv för jag först blonderade det förra sommaren och sen FÄRGADE det. Växer mitt vanliga hår ut? eh i sniiiigel fart.

Här kommer ett collage med bilder från google och weheartit. åh fint vaaa ??

godeftermiddag

igår orkare vi inte gå ut o käka så vi köpte massa goa saker o hade go middag o chips o godis o mys efter framför två filmer. dagen var heeel lyckad !! idag vaknade vi sent o åkte till vårdcentralen. vart sjuk i 2 veckor nu :)) menmen är nästan frisk. ska till tjejerna om en timme o mysa. så vi hörs. puss

ååh de va sommar på denna bilden :))


så feejn va ?

Känner mig lite fin för seee så fint linne jag har på mig. *kär*
Ska ut till stan o äta med min älskling. thaiiii blir de. Vi båda älskar det !

Detta linne var de sista (!!!) de hade på veromoda. tur jag hade. de är dock lite förstort men de fixar jag hihi.
ha en grym dag. puss


speciell dag

Idag är det en speciell dag, det är nämligen ett år sedan jag blev tillsammans med världens bästa kille! ååh. grattis till oss !!


nyårlöften?

Har ni börjat tänka på era nyårlöften ? Mina har väl varit ungefär desamma i flera år och brukar aldrig rikigt hålla.
menmen lets try again. Så här har ni dom:

Inte bita på naglarna, äta nyttigare, träna, bli en bättre person, fortsätta ta hand om håret, bli bättre på att hjälpa andra.

...


måndag imorgon.

Hatar måndagar. Men tackochlov är det snart lov ! (onsdag för att vara exakt)
Ska till stan med min kära vän Ina efter skolan och jag ska kolla på lite saker till mig själv och hitta dom sista julklapparna.
Blir mysigt.

Slänger in en liten söt bild ocksåå !!


Filmtips

Såg precis den grymma filmen "love and other drugs". Den var både rolig o fin o mysig o så braaa !!
rekomenderar den till alla er läsare.

Hårtips för slitet hår.

Tänkte ge er kära läsare ett hårtips. Jag hade JÄTTE slitet hår. Men sen i 1 maj 2010 slutade jag platta håret.
Jag flätar håret när det är blött och sover med det. Resultatet kan bli olika, ibland får man lite större krull än vad man vill ha men ta lite vatten i håret och kamma de som du vill. Sen ett annat grymt tips är att duscha så sällan du kan och ta så lite shampo som möjligt, lägg sedan i en hårinpackning och vänta ett tag, sedan sköljer du ut de och tar i balsam o sköljer ut de noga. (ta inte balsamet/hårinpackningen i hårbotten) Mitt hår blir jätte mjukt och glansigt utav det. Sen kan ni även ha i olivolja i håret ett par timmar, men då behöver man tvätta håret extra noga efter det så det inte ser fett ut. Kanske t.om  två omgångar med schampo. Låt helt bli att kamma håret när det är blött också. Det är inte bra för hårstråt och det töjs ut.
Att sova med flätat hår gör så det inte slits lika mycket mot kudden. Om du inte har en sidenkudde förstås.

LYCKA TILL




heheh lite kul

Tyckte denna var lite kul:

godmorgon

Min älskling åkte för ca en timme sedan. Saknar honom massa redan :( Idag skall jag tipsa om en annan grym sida. Den heter gratis makeup. Och man tävlar, spelar spel, värvar vänner och får poäng för att sedan kunna få present kort på 150 eller 250 kronor på åhlens, kicks, HM eller nelly.com. Tänkte först att det låter som en jätte tråkig sida som man fick kämpa till sig poäng men nej. Man kan ju spela olika roliga spel o prata med kompisar och skriva i forumet. Tycker ni skall testa det.

Klicka här för att komma till sidan : 

hahah


Tre klänningar.

Är plånboken nästan tom nu runt jul? Här har ni tre fina klänningar från Nelly.com för det otroliga 199 kr st.


beställning

beställde ett par skitsnygga skor på members.com för NOLL KRONOR ! wiiho.
Vill ni bli invitade till members och få ta del av otroliga rabatter och få 50 kronor att handla för direkt? maila då till mig på [email protected] (gammal pinsam mail) och döp mailet till members. snygga va ?! --->


Iaf, idag är jag forfarande sjuksjuksjuuk. Min älskling kanske kommer till mig sen, han är tyvärr smittad men tack o lov inte lika sjuk. Ska hjälpa mamma o fixa  här hemma lite senare. Så vi hörs. pusspuss


julklappstips från nelly.com


just nu :

just nu ligger jag i soffan o äter naturgodis o färsk pressad juice o ser på tv. var i skolan en kortis o gjorde en engelska redovisning. de tog på alla krafter kan jag säga. hoppas ni får en bra dag !! :)


Min nya favvo


Kandeeshop.se är en internet affär där det säljs helt otroliga fina saker som typåsar, linnen, tshirts, smycken och almanackor. kandeeshop ägs av Sandra forsman med bloggen http://kandees.com/ som är en mycket intressant och fin blogg där man kan få höra om hennes planer för hennes affär och se flera vackra bilder hon målar, för tro det eller ej så är det hon som målar allt. Besök hennes blogg och internetaffär. LOVE IT !

fortfarande sjuk

är fortfarande sjuk. känner mig mycket sämre idag faktiskt. inte kul !
igår satt jag, mammi o min syster o "pyntade" apelsiner, så juligt och det luktar så gott !! detta är min. fin va ? ;)


hur man gör en snygg sotning.

Var inne på den underbara sidan weheartit och hittade detta och tänkte på er bloggläsare. Nu skall alla ni som inte vet hur man gör en snygg sotning få lära er. det är inte så svårt egentligen

snygga ???

två snygga outfits jag gjorde förut. Gillar den till höger mest. Fina ellerhuuur ?

lucia

idag är det lucia. alltså snart jul. tjoho. var med på den för jag o min kompis körde ett fint sång nummer tillsammans. gick hem sen för jag mår fortf inte bra.
när jag gick hem var det 1840292 kråkor på skolrondellen. fick en bild på några.
här får ni se dom + jag förut. dåliga bilder dock..


Lyx VS budget


Riktigt snygga båda två. Får se vilken jag köper. Den från Jeffrey Campabell är ju snyggst men varmt om jag känner för den till sommaren och den från nelly.com är billigare och nu vid juletid spenderar jag ju allt på julklappar så jag får se. puss

mums

det finns ju en o annan posetiv sak med att vara sjuk. Att man blir ompysslad och all god mat. Nu har jag ju ''bara'' ont i halsen men satan vad ont det gör. Men pappi kom hem o gjorde lite pannkakor till mig som gick bra att äta efter en halstablett och te. såååå gott !! tack pappa


weheartit

LOVE


wiowioww

hade mitt sånguppträdande. trodde jag skulle döööö !! men de gick så bra !! tror jag.. skakar fortfarande haha. pappa filma så jag får se på de sen haha. hoppas ni får en mysig kväll. puss


bajs

mogen jag är. är jätte ledsen. matteprovet gick jätte dåligt !! :((
men imorse va jag glad !
läser boken ondskan i svenskan nu. puss


nyss

snyggt vaa ?? gjorde de nyss. sånna man limmar på :D


RSS 2.0