Yes.


Dagens pepp-citat.


"God"morgon

Jisses vad svårt det var att komma upp imorse! Nu är jag iallafall påväg till skolan. En lååång dag.. Aja. Solen skiner iallafall & det är lite dimma ute. Blir så mysigt då.


Harley.

Vila i frid underbara vackra bästa hund. Tillbringade nästan 7 veckor med honom för två somrar sedan & hade det så mysigt..


Flät inspo

Flääät inspo. Kolla dessa underbara bilder. Vad tycks?


Gissa

Gissa vem jag försöker vara med denna frisyren hahah! Hörs sen.
Puss


Love

Först ska jag bara tacka Disa så mycket för att hon hjälpte mig med designen. Blev bättre än vad jag först tänkt mig!

Sen tänkte jag visa en helt awesome BH. Vad tycker ni? Grymt snygg enligt mig. Kan ex bäras under en transparent tröja/linne. Finns på jfr.se


Disa här igen!

Hejsan allihopa, Disa här igen! Jag har precis fixat Emmas design efter bägges tankar och nu i slutändan tycker jag att det blev en riktigt häftig design med trekanterna som Emma gillar och den coola bakgrundsfärgen! Allt går ihop på ett & annat sätt! Jag är riktigt nöjd och jag hoppas att både Emma tycker om designen & ni! Om ni vill kika in på min blogg så klickar ni HÄR! 
Ha en toppen fin kväll & ta hand om er!


♥♥

Inspo!

En tanke.

Dessa shorts är sockersöta men.. för mig ser dom faktiskt mer ut som något man sover i.. Konstig tanke kanske..
Någon som håller med mig?


First day at school.

Ja, då har man alltså börjat ettan på gymnasiet. Konstigt. Men jag storm trivs & det ska bli 3 roliga år :)
- och jaa, min LILLASYSTER är längre än mig.


Inspooo

Underbara fina inspo


Brum brum.

Wohoo, övningskörde lite idaag! På en parkeringsplats.. Gick riktigt bra och det var super kul. Wooohoo


Yes.

Sometime all you have to do is forget what you feel and remember what you deserve.


Tips för dig med tråkiga naglar.


ÄNTLIGEN

Haft sån panik, har inte kunnat komma in på bloggen. Varken från mobilen eller datorn... Aja. Jag har iallafall fått hem mina nya älsklingar. Dom är såååå sköna att gå i! Annars då? Hmm, igår blev det grillkväll med min gamla klass. Mysigt! Men vi hörs senare. PUSS


Underbart.

Vilken underbar natt. Gick ut för att kolla metoir regnet, så vackert. Såg fem stjärnfall. Älskar att kolla på stjärnor fast det skrämmer mig lite, att tänka att det är så stort där ute i rymden osv..
Ni glömmer väl inte tävlingen här: http://emmaasophiee.blogg.se/2012/august/tavling.html#comment

Skönheter.

Åh kolla in dessa skönhetet. Dör lite. Vore inte fel att ha.

 

Glöm btw inte tävlingen: http://emmaasophiee.blogg.se/2012/august/tavling.html#comment


TÄVLING!

Nu mina kära är det tävlings dags! Jag vet att jag pratat alldeles för mycket om iphone skal de senaste men nu har NI chansen att äga ett iphone skal som ni själva designat från caseapp.se
 
TÄVLINGSREGLER:
1. Skriv "Jag är med"
2. Gilla caseapp på fb: http://www.facebook.com/caseapp.net
 
 
FÖR PLUSPOÄNG:
1. Gilla mig på bloglovin. Säg vilket nr du blir.
2. Skriv om tävlingen i din blogg.
3. Skriv en bra motivation varför just du ska vinna.
4. Länka tävlingen på din facebook.
 
 

Tävlingen avslutas den 31 augusti 23:59
Lycka till!
Ps: Glöm inte att skriva med din mailadress och ev. blogginlägg/fb länk.
 

Inspoooo

Gosh, matchingen där är underbar, lite slappt men ändå uppklätt.
 
Jeans väst, magtröja, halsband och kjol. Strandlockar och bruna ben. This is summer.
 
Stickad tröja, mängder av stora armband och fingrarna täckta av ringar. Välkommen hem
till min garderob!!
 

Det blev detta skal istället.

Jag hade såååå svårt att bestämma vilket skal i de förförra inlägget jag skulle välja.. så jag gjorde ett helt nytt. MEN TACK NI SOM RÖSTADE, ni är bäst ♥♥
Och som tack kanske det kommer upp en iphone skal tävling, och sedan även en tävling till er utan iphone (och er med såklart) där ni har chansen att vinna ett par underbara kors örhängen! Håll utkick.

HOPPAAA

Haft en toppen dag idag. Först köpt massa räkor, lite kräftor och om jag inte minns fel köptes de även en krabba & detta ska vi smaska i oss ikväll. GOTT. Sedan åkte vi ut med båten och det var riiktigt gött. Hoppade t.om från ett berg. Tjohoo


Designa ditt eget iphone skal.

Tro det eller ej men nu kan du designa ditt egna iphone skal precis som du vill på http://caseapp.se/ som är en jätte bra sida. Och dessutom är det fri frakt! Åh jag ser ifram emot ett egen designat skal.
 
Dom har även  annan sida där du kan designa egna stickers och dekaler vilket  kan  vara ett bra sätt att pimpa en tråkig skolbok eller göra lite  reklam för din blogg kanske? Den sidan hittar ni här: http://stickerapp.se/ Fri frakt och snabb leverans! Toooppen. Vad väntar ni på?
Vilket skal tycker ni jag ska välja? 1, 2, 3 eller 4? Rösta

Black all the way.

Nu börjar mörkare tider och för med sig mörkare kläder. Här har ni ett collage från min fashion lista med mörka skönheter. Mixa och matcha precis som ni vill och självklart kan ni gå in på min fashionlista och hitta allt där!

Waaanties

Från Jeffrey campbell. Nomnomnom


Till er iphone ägare!

Ni utan iphone behöver inte läsa detta inlägg om ni inte vill! Men tipsa vad ni har för telefon så kan jag hitta lite fina skal till er med!
Dessa skönheter är ifrån Ebay. Känner att jag gjort lite för många inlägg om ebay nu men det är en grym sida. Check this out:
- dock kan en del av skalen försvunnit när ni kollar in, men ni ser iaf att dom har det mesta där. Och försvinner en grej kommer de upp flera nya!
 

Darliiing

Jag och ebay är bästa vänner. Man finner så otroligt fina saker till ett GRYMT pris där. Saker jag beställt därifrån är: 3 rayban brillor, två par skor, och två par iphone skal och allt har varit i perfekt skick och helt underbart! Kläder skulle jag va mindre tveksam till då jag ogillar att köpa kläder utan att de hur dom sitter på men det är ju ändå en bra sak att göra om man har lite pengar!
 
Här är iaf mitt senaste köp från ebay. SJUKTLIGT SNYGGT!! Love love love ♥ ♥

Summer love

Denhär bilden tog jag o syrran igår. Jag stod i vattnet i solnedgången med massa bubblor omkring mig. Så vackert men sommaren börjar dra sig mot sitt slut tyvärr.. Ska ändå bli lite mysigt med höst!


L Y C K A

Såna här extreeemt snygga skor är påväg hem till mig och jag LÄNGTAR IHJÄL MIG. Åååh så fiiina. Love ebay ♥
 

Buuubblor

Roligaste idag, buuubblor! Nä men det var en riktigt mysig sommardag. Picknic o mys. Bröllopsfest. Lekte med vääärldens goaste liiill bebbee


Ute och sprang!

Jag o "syrran" gick ut o sprang i denna värme! Känns iaf jätte gött nu efteråt. Phew


En äkta harry potter nörds kärlek:


Ä N T L I G E N

Äääääntligen är min kära syster hemma! Och hon tog med maaassa godis och självklart finfina presenter. Kolla in mina! Fick även ett par viktoria secret trosor men dom är i tvätt ;)


RSS 2.0