hejhopp

hejhej. denna veckan har varit jooobbig. är så trött på morgonarna, vill ju bara ligga kvar i sängen o sova flera timmar till. och sen har det varit en del grejer i skolan. usch redan massa prov inplanerade o sån skit. fyfy. längtar till nästa sommarlov !

idag när jag kom hem blev jag så sugen på mammas 'tårta'. eller ah. jätte lätt o göra o huuuuur gott som helst. tur nog va syrran också sugen på det så vi gjorde det. sen satt vi och såg på robinson där min lärare, eller rättare sagt fd. lärare som fortf är kvar på skolan är med i, treeevligt. men neej nu ska jag ta det lugnt o chilla här i sängen.

ni får ha de så gött. pusss


en färgglad bild från 'weheartit'


<3


boktips

jag är INGEN boktjej. hatar faktiskt böcker. blir för der mesta bara sur av o läsa haha.. men så var vi tvunga att låna en bok i svenskan. då hittade jag boken 'varför gråter inte emma'
det är en bok som emma och en författare skrivit. ni kanske har hört tala som arboga mordet där två små barn blev mördad och mamman blev misshandlad. det var en tysk tjej , ex flickvännen till mamman emmas pojkvän. 
i denna boken har emma skrivit om händelsen, man får se ur henne, hennes familj och pojkväns perspektiv. otroligt bra och stark bok. 
 
såhär ser framsidan ut, största bilden är på emma och längst ner till höger ser ni Max och Saga som dog.

RSS 2.0