Inspiration ♡

Klackarna och glasögonen, gud im in love! ♡♡♡

gryyyymt

Gissa vad jag nyss gjorde!!? Jag var ute och sprang... så inte mig. Men nu ska jag allt börja träna och komma i form. Eller ah försöka iaf.. Hade hörlurarna i på högsta volym, blir liksom lättare att träna då! Men vi hörs. Puss ♥♥

Vilken är du?


BÅÅÅÅÅÅT

Godmorgon goingar. Idag ska jag spendera dagen påååå båten! Tjoho. Vettefan om det blir mycket till bad men sol blir det allt. Kanske kommer hem med lite mer fräknar. Nice. Hur blir eran dag?
Mina tankar går även till den 14 åriga pojken som avled i en drunkningsolycka och alla hans annhöriga.  R.i.p . Denna hemska olycka skedde i lillebybadet i torslanda. Jag bor alldeles i närheten så olyckan rör ju en extra mycket..

Lookbook


Lol, so true.


Outfit

Vart o firat min kära kusin som fyller 12!! fick även jaga min 5 åriga lillkusin o mysa med 1,5 åringen. En sån prinsessa! Det här har jag iaf på mig idag. En klänning från missäy och härliga solbrillor från C&A i budapest! Like it?


Wantiiii

Want from kandeeshop, 299 kr.

Inspiration från Lookbook

Spets & virkat slår nästan inget. SÅ fint!
 in

Some true fact

♡ Love your self

GÖTT MED SOL

Ligger ute i solen och lyssnar på musik. UNDERBART! Blå himmel så långt ögat kan se. Äntligen! Om en liten stund kommer en tjej och köper mina skor. Gööött. Hur blir eran dag? ♡


want from kandee

Detta gryyymt snygga linne! Imorgon visar jag ett annat linne från kandee


Nagel- inspiration


Inrednings inspo -Ikea ♡

Jag ääälskar inredning, så här kommer lite inspiration till er andra inrednings-fan eller ide lösa personer. ♡


Big love inspo

Och ni hittar allt på min fashionlista där jag heter Ehjansson. Där kan ni läsa vad allt kommer från! Älskar den oranga väskan som lyser upp en hel trist outfit eller guldklackarna!


B E S T Ä L L T

Beställt denna skönheten för endast 100 kr!! Faaattar ni eller? Älskar rea! Denna är från Nelly.com och kommer användas flitigt. Har redan en byxdress så denna blir min andra. Love iiit. 

Dagens outfit

Linne: rut m.fl shorts: avklippta jeans från cubus skor: converse. - dagen har spenderats på ett shopping center. Synd att dom har så dålig klädstil här.. reda överallt... Har iaf köpt lite smink. Blev även en underbar vanilla latte på starbucks. Såååå gott!


Things to do!


pool häng

idag har vi hängt vid poolen och chillat i solen. super härlig. Här ser ni mig och min "bror". Blekfis bredvid honom. Han har haft lyxen o vara i kalifornien ett par veckor! Senare blir det att kolla i affärer eller liknande! Puss


wiie

är i budapest! hörs imån lovers!


TILL SALU

Tyvärr passade inte dessa oootroligt fina skor.. så jag säljer dom, här och på blocket. Storlek 6.
Priset blir runt 300, kan ev sänkas lite men även höjas. Maila mig på min pinsamma mail: [email protected] ifall ni är sugna!

Inrednings inspo

Kolla detta! Älskar de rosa detaljerna men mest av allt älskar jag den bruna väggen. Den gör hela rummet! Like it?


In stockholm

Jaaa! imorse tog vi vårt pick o pack & drog till STOCKHOLM! damn, ser ut som ett annat land. vart här en gång tidigare men ändå! Vi har ätit, kollat affärer, kollat på slottet, gått gått och gått och sedan ätit en grym middag! Nu sitter vi på en båt och myser i 23 grader. Fötterna värker men vi är glada ändå! Vi hörs senare eller imorgon. PUSS


outfit

dagen outfit består av: militär jacka, brodways... virkat linne: ? short: köpta i spanien skor: converse


förlåt

förlåt för jag inte uppdaterade igår! vi städade hela huset och sen åkte till sjöfartsmuseet.. inte de roligaste preciiis men jag älskar fiskarna haha :( myste sen med mina finaste, fanny o karina! Nu blir det liseberg och jag ska ta med karina på alla aktraktioner! Vilken är eran favorit? PUSS


Usch!

Hej, hoppas ni har det bra mitt i ruskvädret. Usch vad hemskt!

Tattoo inspo nr 2

Visst är den fin! Vet inte hur dom fick till den färgen men snyggt är det och inspirerande! Vad tycks? 

Wiiie

KOLLA vad jag har gjort, fysatan var sjukligt ont det göööör. Eller ah bilden här är inte på mig MEN det kommer bli såhär snyggt, just nu är jag helt handikappad i munnen och jag vet att många om er där ute ogillar detta men jag har mina anledningar till detta. Men jag råder er att verkligen inte göra detta för jag kan inte äta något, inget jag gillar och äter jag något lider jag.
Men vill man vara fin får man lida pin..

Morgon inspo

Sovit gott babes? Hoppas att ni gjort det. Dagens planer? No idea.. kanske mys dag med karina här hemma eller nått. Jag vet faktiskt inte.. Men det ska inte ni tänka på. Ska bjuda er på en inspo bild! Kul vaaa?
Sjukt fina skor och underbar tatuering. Ska göra en likadan hade jag tänkt i framtiden! Vill ni ha några tatueringar? Isåfall vad och vart? :D

Hey I just meet you

Häftig bild va? Långa ögonfransar, kan t.om få dom ännu längre men det känns lite för tillpiffat, men vad tycker ni?Det är dem mascaran jag tipsade om för nån dag sen. SÅÅÅÅ grym!
Har btw varit i stan idag och ****** ******! heeelt sjukt. Har myst lite med fanny och karina nu på kvällen och ätit kladdkaka! MUMS! Hörs tomorrow babes.

TIPS

Jag har bara hunnit testa dessa produkter ett kort tag men jag känner mig otroligt fräsh efter jag använt dom och det doftar så otroligt gott! Så till er som vill ha en fräsh väldoftande ansiktstvätt, here u go

RSS 2.0