konstiga laga

Alabama Det är förbjudet att spela domino på söndagar. Det är förbjudet att bära en falsk mustach som kan orsaka skratt i kyrkan. Att hälla salt på järnvägsspåren kan bestraffas med döden. Det är tillåtet att köra mot enkelriktat, om du har en tänd lykta på din bil. Det är förbjudet att vid något tillfälle ha glass i bakfickan. Kvinnor får ej inneha sexleksaker. Det är förbjudet att köra barfota.
Jasper Det är förbjudet för en man att slå sin hustru med en piska, vars diameter är större än mannens tumme. Lee County Det är förbjudet att sälja jordnötter efter solnedgången på onsdagar.
Montgomery Det är förbjudet att skrämma hästar genom att utomhus, upprepade gånger, fälla upp sitt paraply. Kalifornien Djur får inte para sig offentligt närmare än 1500 fot från en skola, restrang eller kyrka. Att ta av sej kläderna i ett badhus är mot lagen Det är förbjudet att sätta ut en råttfälla om man inte har jaktlicens. Baldwin Park Ingen får cykla i en pool. Blythe Det är inte tillåtet att ha på sej cowboy boots, såvida man inte redan äger minst två kor. Carmel Glass får inte ätas medan man står på en trotoar. Chico Detonera kärnvapen inom stadsgränsen resulterar i böter på $ 500

Tänk er för före ni skickar!
Postat av: Alina

Fin blogg :)

2011-12-26 @ 09:25:24
URL: http://oncelikethis.blogg.se/

Vad heter du?
Cupcake?

E-postadress: (publiceras ej, så detta blir våran hemlis hihi)

URL/Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback