You are beautiful!


Lite smarta hus tips! ;)


Lysekil och sådant.

Yes, åkte till Lysekil med bästa igår. Hade det super mysigt. Jag och Ina kom hem för ett par timmar sedan och nu ska vi dra och inhandla godis och mysa järnet. Love her. Aja. PussLets dance.


sorry honeys.

Förlåt för en extremt kass uppdatering..!

Har varit ganska upptagen. Har bla.kört min diet,tränat, firat mitt hjärta Bea, ätit på resturang, haft skolfoto, haft en pudding helg och en massa tjej snack. Super mysigt med andra ord. Imorgon börjar en ny vecka med nya utmaningar. Har ett möte imorgon, på tisdag ska jag träffa min kontakt person, dansa, göra keratin behandling, träffa vänner och sedan gå på modellkurs. Är ju modell för JO! modell. Ser fram emot denna veckan. Hur blir eran vecka?
 

Some pudding time.

Myst med min ena pudding här i alingsås. Den andre kunde inte följa med :( har iallafall haft en awesome helg! Hoppas eran varit lika bra. Puss


Livet.

Sitter här i soffan & chillar sönder medans jag hör hur dom där nere lagar favvosen, TACOS!Tröttnar aldrig på det. Ha en trevlig helg!


Sjuk.

Fyfan..  Har gått och blivit sjuk nu. Eller ah förkyld. Känns som jag svalt en hel sandlåda. Usch stackars hals.. Nej men jag blir nog frisk snart. Har inte råd att vara sjuk. Hur har ni det då? Händer det nått kul till helgen?

So cute!


!


Lila.

Jaaa, lila glitter toppar fick det bli. Är super nöjd! Wooho. Fint va?
Tack bästa My! :D


Fixa naglarna!

Ska fixa mina naglar nu hos en svin grym tjej från klassen! Wihoo. Vilken färg tror ni att det blir? Visar sen. Puss


Helg, helg kära helg.

Haft en as grym helg med mina underbara vänner. Åh vad roligt man kan ha. Kärlek till dom. Hoppas ni kan ha förståelse för den kassa uppdateringen, men nu är jag tillbaks igen!
Hur har eran helg varit? Puss


Mer inredning. L.O.V.E

 

Beställd.

En riktig skönhet från kandeeshop för 89 kr! Love.

 

Beauty.

 
 
 

Vilken väg hade du valt?

Vilken väg hade du valt? Jag hade valt Hogwarts. Lätt.

Vackra inredning. I just love this.

 

CITAT.

Happiness is like peeing in your pants. Everyone can see it, but only you can feel its warmth.


Dagens inspo

Härlig färg på håret & många smycken. I just loove it.


Daaansat

Vart & tränat nu. Daaaaans. Satan var jobbigt.. Aja 13 veckor av träning nu & sen ska vi uppträda på lisebergshallen. Kul.


True.


Inspo

Älskar hennes mörka ögonbryn, mörka läppar och lockiga hår! Love

 

Vinnaren av iphoneskals tävlingen

Vinnaren är DISA. Inget fusk har skett i tävlingen & en rättvis vinnare har kommit fram. Tyvärr kunde jag inte se att alla ni hade gillat facebook sidan ni skulle gilla.
 
Här är Disas motivation som gjorde att hon blev en utan finalisterna:
Hej Emma! Jag vill gärna vinna denna tävlingen för att det hade varit jätte kul och intressant! Dessutom hade det varit fantastiskt att få designa sitt egna skal. Jag har nämligen mitt drömskal som jag gärna skulle vilja ha. Om jag skulle vinna tävlingen så skulle jag få en chans att designa mitt drömskal.
Hade varit kul att ha ett skal som man gjort själv!
Tack på förhand! ♥♥♥
 

Grattis på dig. Jag kommer höra av mig till dig!
 

Välkommen september.

 


RSS 2.0